چه کسی ما را در اینستاگرام محدود کرده است؟

0 71

ممکن است شخصی دسترسی شما را به محتوای اینستاگرام خود محدود کرده باشد؛ اما چطور می‌توان متوجه‌ی محدود شدن اینستاگرام شد؟

به گزارش ایستاتگ و به نقل از online-tech-tips،  تشخیص محدود شدن در اینستاگرام سخت‌تر از بلاک شدن است، زیرا دسترسی شما به پروفایل شخص به طور کامل حذف نمی‌شود.

 

وقتی شخصی شما را در اینستاگرام محدود کرد چه اتفاقی می‌افتد؟

قابلیت محدود کردن اینستاگرام یکی از ویژگی‌های حفظ حریم خصوصی است که به کاربران این امکان را می‌دهد دسترسی شخص خاصی به حساب خود را محدود کنند.

در بیشتر شرایط، زمانی که شخصی شما را در اینستاگرام محدود می‌کند، شما متوجه نمی‌شوید.

به این دلیل که وقتی شما هنوز محدودیت دارید؛ می‌توانید پروفایل اینستاگرام کاربر را باز کنید و محتوای صفحه از جمله پست‌ها، استوری‌ها، ریل و نظرات را ببینید. حتی می‌توانید پست‌ها را لایک کنید و کامنت بگذارید.

 

 

تفاوت محدود کردن حساب اینستاگرام و مسدود کردن آن

تفاوت محدود کردن حساب و مسدود کردن آن

بلاک شدن در اینستاگرام با محدود شدن متفاوت است، زیرا دسترسی شما به پروفایل کاربر به طور کامل حذف می‌شود.

به عنوان مثال، به عنوان یک کاربر مسدود شده، وقتی حساب اینستاگرام شخصی که شما را بلاک کرده باز می‌کنید، فقط اطلاعاتی را در بالای پروفایل وی مشاهده می‌کنید: اطلاعاتی مانند عکس پروفایل، تعداد فالوورها، تعداد پست‌ها و بیوگرافی.

 

برخلاف کاربر مسدود شده، کاربر محدود می‌تواند تمام پست‌ها، استوری‌ها و هر محتوای دیگری را ببیند. آنها می‌توانند کامنت جدید روی پست‌ها بگذارند، نظرات جدید و قبلی را ببینند.

علاوه بر این می‌توانند یک DM اینستاگرام (دایرکت مسیج) برای شخصی که وی را محدود کرده است ارسال کنند.

با این حال، پیام شما به عنوان یک درخواست ظاهر می‌شود که فرد می‌تواند آن را مسدود، حذف یا بپذیرد.

شما نمی‌توانید وضعیت فعالیت وی و همچنین اینکه پیام شما را دریافت کرده یا خیر، را مشاهده کنید.

در صورت مسدود شدن، شما نمی‌توانید به فردی که شما را مسدود کرده پیام ارسال کنید.

بر خلاف بلاک شدن، محدود شدن بر توانایی حساب تان برای تگ کردن و منشن کردن شخصی که شما را محدود کرده، تاثیری ندارد.

 

چگونه بفهمیم شخصی ما را در اینستاگرام محدود کرده است؟

فقط سه راه برای فهمیدن وجود دارد.

 

کامنت‌ها را بررسی کنید

اینستاگرام برای اولین بار ویژگی محدودیت را برای کاهش آزار سایبری معرفی کرد.

عملکرد اصلی این ویژگی، محدود کردن نظرات کاربر است.

شما طبق روال می‌توانید روی پست‌ها نظر بگذارید. همچنین می‌توانید نظرات خود را مشاهده کنید، اما این نظرات از دیگران پنهان است.

کاربری که شما را محدود کرده، کامنت جدید شما به صورت یک پیام مشاهده می‌کند. سپس می‌توانند نظر شما را تأیید کرده یا آن را از دیگران پنهان کند.

اگر نظر شما را تایید کنند، همه می‌توانند آن کامنت را ببینند و اگر آن را رد کرد، فقط شما و کاربری که شما را محدود کرده می‌توانید نظر را ببینید.

 

برای آگاهی از محدود شدن حساب خود، کافی است به حساب کاربری شخص موردنظر بروید و یک کامنت جدید در پست او بگذارید.

اگر یک حساب ثانویه دارید می‌توانید از آن استفاده کنید و یا از حساب کاربری یکی از دوستان خود کمک بگیرید.

بلافاصله پس از ارسال نظر از حساب اصلی تان؛ با حساب ثانویه به بخش کامنت‌ها بروید. آیا کامنت خود را می‌بینید؟

اگر نظر جدید خود را مشاهده نکردید، حساب شما محدود شده است.

البته باید این کار را خیلی سریع انجام دهید.

 

دایرکت مسیج را امتحان کنید

دایرکت جدید شما به این فرد در پوشه درخواست پیام ظاهر می‌شود نه در یک چت معمولی.

شخصی که شما را محدود کرده است از هیچ پیام جدیدی مطلع نمی‌شود و برای پاسخ به شما باید به صورت دستی آنها را تأیید کند. از سوی دیگر، اگر کاربر پیام شما را بخواند، به شما اطلاع داده نمی‌شود.

برای اطلاع از اینکه آیا محدود شده اید یا خیر، سعی کنید برای فرد مورد نظر DM ارسال کنید.

پس از ارسال DM، تنها کاری که باید انجام دهید این است که منتظر بمانید.

اگر می‌بینید که کاربر در حساب خود فعال است اما به پیام شما پاسخ نمی‌دهد، می‌تواند نشانه این باشد که شما را محدود کرده است.

 

وضعیت فعالیت را بررسی کنید

وقتی محدود شوید، توانایی شما برای مشاهده فعالیت فرد  از بین می‌رود. این بدان معناست که نمی‌توانید آخرین باری که  آنلاین بود یا آخرین باری که پیام‌هایش را مشاهده کرده  را ببینید.

قبل از اینکه این کار را انجام دهید، بررسی کنید که گزینه نمایش وضعیت فعالیت شما در اینستاگرام فعال است.

برای انجام این کار، برنامه اینستاگرام را باز کرده، به صفحه پروفایل خود بروید، منو را باز کرده و مسیر Settings > Privacy > Activity Status را دنبال کنید. برای فعال کردن این ویژگی، این گزینه  را روشن کنید.

Activity Status

وقتی قابلیت Activity Status روشن است، می‌توانید وضعیت فعالیت افراد دیگر را نیز ببینید.

اکنون به پروفایل شخص برگردید و بررسی کنید که آیا آخرین وضعیت فعالیت او قابل رویت است یا خیر.

اگر این اطلاعات را نمی‌بینید، حتی اگر اخیراً در اینستاگرام  چیزی پست کرده باشد، این احتمال وجود دارد که شما را محدود کرده باشند.

با این حال، این امکان نیز وجود دارد که آنها گزینهٔ وضعیت فعالیت را خاموش کرده باشند، در این صورت باید از روش دیگری برای بررسی استفاده کنید.

 

چگونه شخصی را در اینستاگرام محدود کنیم؟

حال که متوجه شدید شخصی شما را محدود کرده است یا نه، می‌توانید خودتان نیز کاربری را محدود کنید.

اگر می‌خواهید شخصی را در اینستاگرام محدود کنید، می‌توانید این کار را از طریق کامنت‌ها، دایرکت و تنظیمات انجام دهید. دستورالعمل‌ها برای کاربران iOS و اندروید یکسان است.

 

چگونه شخصی را از طریق کامنت محدود کنیم

شخصی را از طریق کامنت محدود کنیم

پست اینستاگرام خود را باز کنید و View all comments را فشار دهید.

کامنت شخصی را که می‌خواهید محدود کنید انتخاب کنید و انگشت خود را به چپ بکشید (آیفون) یا آن را نگه دارید (اندروید).

علامت تعجب را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

Restrict  را برای محدود کردن شخص انتخاب کنید.

 

چگونه شخصی را در پیام‌ها محدود کنیم؟

محدود کردن از طریق پیام

راه دیگر برای محدود کردن کاربر در اینستاگرام از طریق پیام است.

اینستاگرام را باز کنید و به چت‌های خود بروید.

چت شخصی که می‌خواهید محدود کنید را باز کنید.

نام وی را در بالای چت انتخاب کنید.

به پایین اسکرول کرده و Restrict را انتخاب کنید.

 

چگونه شخصی را از طریق تنظیمات محدود کنیم

می‌توانید از منوی تنظیمات برای محدود کردن افراد در اینستاگرام استفاده کنید.

اینستاگرام را باز کنید و به پروفایل خود بروید.

نماد سه خط افقی را در گوشه بالا سمت راست انتخاب کنید تا منو باز شود.

مسیر Settings > Privacy > Connections > Restricted accounts > Continue را طی کنید.

از نوار جستجو برای یافتن حساب فرد مورد نظر استفاده کنید و در کنار نام کاربری آنها Restrict را انتخاب کنید.

 

محدود کردن از طریق پروفایل شخصی

اگر می‌خواهید حساب کاربری شخصی فردی را محدود کنید، می‌توانید این کار را مستقیماً در صفحه اینستاگرام او انجام دهید.

محدود کردن از طریق پروفایل شخصی

اینستاگرام را باز کنید و شخص مورد نظر را پیدا کنید.

به صفحه پروفایل وی بروید.

نماد سه خط افقی (آیفون) یا نماد سه خط عمودی (اندروید) را برای باز کردن منو انتخاب کنید.

برای محدود کردن حساب ، Restrict را انتخاب کنید.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.