آیا می‌توان استوری اینستاگرام را به صورت ناشناس مشاهده کرد؟

0 82

آیا فکر می‌کنید کسی مخفیانه از استوری‌ اینستاگرام شما بازدید می‌کند؟ کاربرانی که از برنامه های طرف سوم استفاده می‌کنند به راحتی می‌توانند استوری شما را ببینند بدون آنکه شما متوجه شوید.

به گزارش ایستاتگ، در حالت کلی اینستاگرام افرادی را که استوری‌های شما را مشاهده می‌کنند را نشان می‌دهد. اما ممکن است برخی از کاربران از دید شما مخفی بمانند. مخصوصاً آنهایی که از برنامه‌های غیر رسمی استفاده می‌کنند.

 

چه کسی استوری اینستاگرام شما را مشاهده می‌کند؟

استوری‌های اینستاگرام دارای داشبورد اکتیویتی هستند که در آن می‌توانید ببینید چه کسی محتوای آپلود شده را مشاهده کرده است.

اگر حساب تجاری دارید، حتی می‌توانید نحوه تعامل افراد با استوری‌هایتان را بررسی کنید.

وقتی استوری اینستاگرام شما فعال است و حتی ۲۴ ساعت پس از ناپدید شدن، می‌توانید بررسی کنید که چه کسی استوری اینستاگرام شما را مشاهده کرده است.

 

برای مشاهده استوری‌های خود، روی دایره Your Story در گوشه سمت راست بالای فید اینستاگرام ضربه بزنید.

یا می‌توانید به پروفایل اینستاگرام بروید و روی تصویر یا نماد پروفایل خود ضربه بزنید.

 

همچنین می‌توانید از پایین صفحه به بالا بکشید تا داشبورد اکتیویتی نمایان شود. در این بخش افرادی که استوری شما را مشاهده کرده اند را می‌بینید.

 

اینستاگرام بازپخش استوری شما را ثبت می‌کند. بنابراین، تعداد بازدیدهای استوری ممکن است بیشتر از تعداد بینندگان باشد.

به طور مثال استوری شما ۲۵ بازدید دارد؛ اما فقط ۱۶ نفر در لیست بینندگان هستند. این به این دلیل است که برخی از حساب‌ها استوری شما را چندین بار مشاهده کرده‌اند.

 

داشبورد اکتیویتی استوری برای اکانت‌های حرفه ای و تجاری اینستاگرام کمی پیشرفته‌تر است. یک برگه “Insight” اطلاعات بیشتری را در مورد استوری‌ها به شما نشان می‌دهد.

روی نماد هیستوگرام یا نمودار در سمت راست بالای داشبورد اکتیویتی استوری ضربه بزنید.

خلاصه‌ای از چندین نکته درباره استوری خود را مشاهده می‌کنید.

حساب‌هایی که استوری را دیده‌اند، برداشت‌ها، تعامل محتوا، و غیره قابل مشاهده است. داده‌های این اطلاعات آماری می‌تواند به ارتقای تعامل و رشد کسب‌وکار شما کمک کند.

 

آیا کسی می‌تواند مخفیانه استوری اینستاگرام را مشاهده کند؟

آیا کسی می‌تواند مخفیانه استوری اینستاگرام را مشاهده کند؟

بله، افراد می‌توانند استوری اینستاگرام را به صورت ناشناس مشاهده کنند، اما نه با برنامه رسمی اینستاگرام.

 

برخی از برنامه‌ها و وب‌سایت‌های شخص ثالث به افراد این اجازه  را می‌دهند بدون اطلاع شما، استوری‌های اینستاگرام را مشاهده کنند.

 

به طور مثال  InstaStories یک وب سایت برای مشاهده و دانلود مخفیانه استوری کاربران اینستاگرام با پروفایل عمومی است.

 

تنها چیزی که برای مشاهده استوری‌های اینستاگرام در این سرویس نیاز دارید، نام کاربری آن کاربر است. پلتفرم‌ها اغلب رایگان هستند و حتی نیازی به داشتن حساب کاربری اینستاگرام نیست.

البته نمی‌توانید استوری‌های منقضی یا حذف شده اینستاگرام را با ابزارهای شخص ثالث مشاهده کنید. استوری‌های اینستاگرام ۲۴ ساعت پس از زمان آپلود منقضی می‌شوند.

 

در حال حاضر هیچ راهی برای مشاهده ناشناس استوری‌های کاربران اینستاگرام با یک پروفایل خصوصی وجود ندارد؛ حتی با برنامه‌ها شخص ثالث.

بنابراین کاربران خصوصی اینستاگرام می‌توانند بررسی کنند که چه کسی استوری‌های آنها را مشاهده کرده است.

 

چگونه بعد از ۲۴ ساعت متوجه شویم چه کسی استوری اینستاگرام ما را مشاهده کرده است؟

اینستاگرام پس از ۲۴ ساعت محتوای استوری شما را حذف می‌کند.  بعد از این زمان شما نمی‌توانید به استوری‌های حذف شده یا منقضی شده از پروفایل یا صفحه اصلی خود دسترسی داشته باشید. این محتوا برای فالوورهای شما غیر قابل دسترس می‌شود.

در صورتی که این استوری‌ها هایلایت شوند؛ در حساب کاربری شما باقی می‌مانند.

 

با این حال، اینستاگرام یک دوره ۲۴ ساعته دیگر برای مشاهده افرادی که استوری شما را پس از ناپدید شدن از پروفایل شما مشاهده کرده‌اند، فراهم می‌کند.

بنابراین در مجموع، می‌توانید ببینید چه کسی استوری‌های اینستاگرام را ۴۸ ساعت پس از آپلود مشاهده کرده است.

 

پروفایل اینستاگرام خود را باز کنید، روی نماد تنظیمات ضربه بزنید و Archive را انتخاب کنید.

چگونه بعد از ۲۴ ساعت متوجه شویم چه کسی استوری اینستاگرام ما را مشاهده کرده است؟

روی نماد منوی کشویی در بالای صفحه ضربه بزنید و Stories archive را انتخاب کنید.

مجموعه‌ای از استوری‌های قدیمی و منقضی شده را که در نمایه خود پست کرده‌اید، در صفحه «Stories archive » پیدا خواهید کرد.

چگونه بعد از ۲۴ ساعت متوجه شویم چه کسی استوری اینستاگرام ما را مشاهده کرده است؟

یک مورد را انتخاب کنید و انگشت خود را به سمت بالا بکشید تا ببینید چه کسی داستان را در ۴۸ ساعت گذشته مشاهده کرده است.

 

اینستاگرام خود را خصوصی کنید

در این صورت تنها افرادی که شما را دنبال می‌کنند می‌توانند پست‌ها و استوری‌های اینستاگرام شما را ببینند. در اینجا روش پرایویت کردن و یا خصوصی سازی حساب در دستگاه‌های آیفون و اندروید آورده شده است:

اینستاگرام خود را خصوصی کنید

روی عکس پروفایل خود در گوشه سمت راست پایین اینستاگرام ضربه بزنید تا باز شود. روی نماد منو در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و تنظیمات را انتخاب نمایید.

روی حریم خصوصی ضربه بزنید.

گزینه Private Account را تغییر داده و روی Switch to Private ضربه بزنید.

روی Review Followers ضربه زده و روی Remove در کنار نام کاربری‌هایی که می‌خواهید از لیست حذف کنید ضربه بزنید.

 

کلوز فرندز و یا لیستی از دوستان نزدیک تان ایجاد کنید.

ایجاد یک لیست  از دوستان نزدیک به شما امکان می‌دهد استوری‌ها را با تعداد مشخصی از افراد به اشتراک بگذارید.

فقط افراد موجود در لیست می‌توانند استوری شما را مشاهده کنند.

افراد حاضر در لیست متوجه می‌شوند که در کلوز فرندز شما هستند، اما نمی‌توانند افراد دیگر لیست را  ببینند. فقط شما به آن اطلاعات دسترسی دارید.

 

در اینجا نحوه ایجاد یک کلوز فرندز و به اشتراک گذاری استوری با افراد موجود در لیست آمده است.

کلوز فرندز

پروفایل اینستاگرام خود را باز کنید، روی نماد منو و Close Friends ضربه بزنید.

روی دکمه افزودن در کنار اسم دوستان تان ضربه بزنید.  یا Remove را انتخاب کنید تا فردی را از لیست خارج کنید.

یک نشان سبز رنگ در کنار عکس پروفایل افرادی که به لیست اضافه می‌کنید مشاهده می‌کنید.

می‌توانید هر کسی را به فهرست دوستان نزدیک خود اضافه کنید، افرادی که شما را فالو نکردند و افرادی که شما را فالو کرده‌اند.

روی نماد x در گوشه بالا سمت چپ ضربه بزنید تا به صفحه قبلی بازگردید.

اینستاگرام به افرادی که  آن‌ها  را به لیست کلوز فرندط اضافه کرده و یا از آن حذف کرده اید خبر نمی‌دهد.

وقتی استوری‌ها را با دوستان نزدیک خود به اشتراک می‌گذارید، افراد موجود در لیست حلقه سبز رنگی را در اطراف عکس پروفایل شما می‌بینند.

 

استوری‌های اینستاگرام را از برخی از کاربران مخفی کنید

اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد استوری‌های خود را از کاربران خاصی مخفی کنید.

پروفایل اینستاگرام خود را باز کنید، منو را انتخاب کرده و روی تنظیمات ضربه بزنید.

روی حریم خصوصی ضربه بزنید.

استوری را انتخاب کنید.

استوری‌های اینستاگرام را از برخی از کاربران مخفی کنید

روی Hide Story from ضربه بزنید.

کاربرانی را که می‌خواهید استوری خود را از آنها مخفی کنید انتخاب کرده و روی Done ضربه بزنید.

استوری‌های اینستاگرام را از برخی از کاربران مخفی کنید

دقت کنید که پنهان کردن استوری‌ها، لایوهای شما را نیز از دید کاربران موردنظرتان پنهان می‌کند.

منبع: online-tech-tips

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.