این تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام را فعال کنید

0 56

اینستاگرام به عنوان یک محصول کمپانی متا، به داده ها و حریم خصوصی شما احترام نمی گذارد، بنابراین بهتر است حساب اینستاگرام خود را تا جایی که ممکن است خصوصی کنید.

بهترین تنظیمات برای حریم خصوصی اینستاگرام

 

تاریخچه مرور اینستاگرام خود را پاک کنید

به گزارش ایستاتگ، شما نباید از مرورگرهای ساخته شده در برنامه های دیگر استفاده کنید.

مرورگرهای درون برنامه‌ای مورد استفاده اینستاگرام و TikTok حریم خصوصی ضعیفی دارند.

بنابراین اگر اغلب روی لینک های مختلف در اینستاگرام کلیک می‌کنید، باید تاریخچه مرور اینستاگرام خود را پاک کنید.

 

برای این کار، روی یک لینک در داخل برنامه اینستاگرام کلیک کنید تا مرورگر درون برنامه‌ای باز شود.

حالا روی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست کلیک کرده و تنظیمات مرورگر را باز کنید. روی دکمه Clear در کنار «Browsing data» ضربه بزنید تا اینستاگرام سابقه مرور را پاک کند.

پس از انجام این کار، برنامه اینستاگرام را حذف کنید و سعی کنید از این سرویس در یک مرورگر مانند کروم یا سافاری استفاده کنید.

این کار امنیت و خریم خصوصی شما را بیشتر خواهد کرد.

 

همچنین باید مانع از ردیابی فعالیت هایتان توسط اینستاگرام  در سراسر اینترنت شوید.

ساده ترین راه برای انجام این کار در آیفون است.

به Settings > Privacy > Tracking بروید و Allow Apps to Request to Track را غیرفعال کنید.

اپل اکنون همه برنامه‌ها را مجبور می‌کند تا در صورت ردیابی از شما درخواست مجوز کنند .

اگر قابلیت درخواست را غیرفعال کنید، ردیابی به طور پیش‌فرض رد می‌شود.

 

دسترسی به داده های خود را محدود کنید

همچنین می‌توانید میزان دسترسی اینستاگرام به داده‌هایتان را ارزیابی کنید.

اگر اینستاگرام به میکروفون، دوربین، موقعیت مکانی، عکس‌ها، مخاطبین و بقیه داده‌های شما دسترسی نداشته باشد، به سادگی می توانید با دوستان، خانواده و اکانت‌های مورد علاقه‌تان ارتباط برقرار کنید؛ بدون آنگه نگران حریم خصوصی تان باشید.

اینکه چقدر مجوزهای اینستاگرام را محدود می‌کنید به شما و نحوه استفاده از برنامه بستگی دارد.

برای شروع، به تنظیمات > حریم خصوصی در گوشی هوشمند خود بروید و بررسی کنید که اینستاگرام به کدام مجوزها نیاز دارد.

مگر اینکه شما یک تولید کننده محتوا باشید که زندگی شما به اینستاگرام وابسته باشد.

در غیر این صورت بهتر است این دسترسی ها را لغو کنید.

حداقل دسترسی اینستاگرام به مخاطبین و عکس های خود را متوقف کنید.

نیازی نیست اطلاعات تماس تان را با اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

در آیفون، همیشه می‌توانید به برنامه Photos بروید و از نماد اشتراک‌گذاری برای ارسال عکس‌ها و ویدیوها در اینستاگرام استفاده کنید.

در غیر این صورت فقط عکس‌های منتخب را با اینستاگرام به اشتراک بگذارید. به این ترتیب، می‌توانید دقیقاً انتخاب کنید که اینستاگرام به چه عکس‌ها و ویدیوهایی دسترسی دارد، که معمولاً فقط عکس‌هایی هستند که آپلود می‌کنید.

این ویژگی در آیفون و همچنین اندروید ۱۳ موجود است.

اگر می خواهید به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود با اینستاگرام ادامه دهید، می‌توانید دسترسی به موقعیت مکانی دقیق را لغو کنید تا ردیابی شما سختتر شود.

در آیفون به Settings > Privacy > Location Services > Instagram بروید و Precise Location را غیرفعال کنید.

 

جستجوهای اخیر را پاک کنید

همچنین پاک کردن لیست حساب هایی که به تازگی در اینستاگرام جستجو کرده اید، ایده خوبی است.

این کار اطلاعات را از اینستاگرام یا فیس بوک پنهان نمی‌کند، اما سابقه جستجوی شما را از چشمان کنجکاو دیگران مخفی نگه میدارد.

برای این کار اینستاگرام را باز کنید و روی نماد ذره بین در نوار پایین کلیک کنید. روی دکمه See All در زیر نوار جستجو ضربه زده، Clear All در گوشه بالا سمت راست را انتخاب کنید.

 

چه کسی می تواند به شما پیام دهد؟

شما می‌توانید از تگ شدن یا ارسال و دریافت پیام توسط غریبه‌ها در اینستاگرام جلوگیری کنید.

این کار حساب‌ها را از ارسال هرزنامه یا آزار و اذیت های دیگر محافظت می‌کند.

روی نماد پروفایل خود در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید، سپس روی منوی تنظیمات در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و تنظیمات را انتخاب کنید.

به Privacy > Messages بروید.

Others را انتخاب کنید و آن را روی « Don’t receive requests to stop strangers from pinging you » تنظیم کنید.

در صفحه قبلی، همچنین می‌توانید People on Facebook و Your Followers در اینستاگرام را انتخاب کنید و تایید کنید که آیا می‌خواهید درخواست‌های پیام از آنها را مشاهده کنید یا خیر.

 

توجه داشته باشید که این تنظیمات بر ارتباط شما با دوستان تان تأثیر نمی‌گذارد. تا زمانی که شما و طرف مقابل یکدیگر را دنبال کنید، می توانید بدون مشکل به یکدیگر پیام دهید.

 

وضعیت فعالیت خود را مخفی کنید

شما می توانید به راحتی وضعیت آنلاین بودن خود را در اینستاگرام مخفی کنید.

برای انجام این کار، به تنظیمات اینستاگرام و سپس Privacy > Activity Status بروید. Show Act را خاموش کنید

 

جلوگیری از استفاده افراد از عکس‌های شما در ریمیکس‌ها

اگر یک حساب عمومی در اینستاگرام دارید، محتوای شما می‌تواند توسط هر کسی برای ریمیکس ها استفاده شود.

این ویژگی به افراد امکان می‌دهد از عکس‌ها، ویدیوها و ریل های شما برای ویدیوهای خود استفاده کنند.

برای غیرفعال کردن آن، به تنظیمات اینستاگرام، سپس Privacy > Reels and Remix بروید.

برای جلوگیری از استفاده دیگران از محتوا، همه گزینه‌های این بخش را غیرفعال کنید. توجه داشته باشید که در صورت داشتن اکانت خصوصی در اینستاگرام، این گزینه نمایش داده نمی شود.

 

احراز هویت دو مرحله ای

آخرین اما مهم ترین مرحله این است که شما احراز هویت دو مرحله‌ای را فعال کنید تا حساب اینستاگرام خود را ایمن نگه دارید.

در این صورت اگر شخصی رمز عبور حساب شما را پیدا کرد، بدون کد منحصر به فرد ۲FA که فقط شما به آن دسترسی دارید، نمی‌تواند وارد حساب تان شود.

برای این کار به settings > Security > Two-factor authentication  بروید. Authentication را انتخاب کنید و از برنامه‌هایی مانند ۱Password، Google Authenticator یا Authy برای دریافت کدهای ورود یک بار مصرف کمک بگیرید.

 

 

منبع: lifehacker

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.