چگونه حساب تیک تاک خود را برای همیشه حذف کنیم؟

0 29

در این مقاله می‌توانید روش حذف دائمی حساب تیک تاک خود را یاد بگیرید و زمان بیشتری را با خانوده‌تان بگذرانید.

به گزارش ایستاتگ و به نقل از taplink، وقتی اکانت تیک تاک خود را حذف می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

حساب شما بلافاصله حذف نمی‌شود. ابتدا به مدت ۳۰ روز غیرفعال می‌شود. در این مدت می‌توانید دوباره آن را فعال کنید. اگر این کار را انجام ندهید، حساب شما برای همیشه حذف می‌شود.

در طول این دورهٔ ۳۰ روزه، کاربران نمی‌توانند:

  • پروفایل خود را پیدا کنید
  • ویدیوهای خود را تماشا کنید.
  • کامنت‌های خود را مشاهده کنند.

اگر حساب خود را دوباره فعال کنید، دقیقاً شرایط به قبل باز می‌گردد.

هنگام حذف حساب ، TikTok موارد زیر را حذف می‌کند:

  • مطالب منتشر شده
  • پیش نویس.
  • متن‌های دایرکت مسیج. اگر چه این پیام‌ها در حساب کاربرانی که با آنها چت کرده‌اید باقی می‌ماند.
  • اطلاعاتی مانند عکس‌ها و ویدیوهای پروفایل، لینک‌ها، اطلاعات مخاطبین، تنظیمات.

همه اینها را می‌توانید قبل از حذف دانلود کنید.

 

قبل از اینکه تیک تاک را برای همیشه حذف  کنید بهتر است به نکات زیر توجه کنید.

شما به چه دلیلی قصد ترک این شبکهٔ اجتماعی را دارید؟

اگر در مورد حریم خصوصی نگران هستید؛ در تنظیمات حریم خصوصی، کاربرانی را که می‌توانند شما را منشن و تگ کنند را محدود کنید.

همچنین می‌توانید پروفایل خود را خصوصی کنید. سپس می‌توانید درخواست‌ها را بپذیرید و یا رد کنید. افرادی که شما را دنبال نمی‌کنند، نمی‌توانند صفحه پروفایل و محتوای شما را ببینند، از ویژگی‌های Duet و Stitch برای ویدیوهای خود استفاده کنید.

توجه داشته باشید، این کار را فقط در اکانت‌های شخصی قابل اجرا است.

اگر با آزار و اذیت مواجه شدید؛ می‌توانید کاربر را مسدود یا گزارش دهید.

 

 تفاوت بین مسدود کردن و گزارش یک حساب در تیک تاک:

مسدود کردن: کاربر نمی‌تواند شما را در جستجو پیدا کند. شما هر دو از فالوورهای یکدیگر حذف شده‌اید.

گزارش کردن: اگر کاربر دستورالعمل‌های شبکه را نقض کند، ممنوع الکار خواهد شد.

برای این کار به صفحهٔ کاربر مورد نظر بروید.

روی سه نقطه ضربه بزنید.

گزارش یا مسدود کردن را انتخاب کنید.

 

اگر فکر می‌کنید باید زمان کمتری را در برنامه بگذرانید و به این دلیل قصد حذف کردن آن را دارید؛ می‌توانید محدودیتی برای تماشای ویدیو تعیین کنید.

محدودیت ممکن است ۴۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ دقیقه باشد. همچنین باید یک کد تنظیم کنید. وقتی زمان تنظیم شده تمام شد، برنامه از شما می‌خواهد کد را وارد کنید.

 

اگر ناامید شدید و فالوور ندارید؛ می‌توانید از مقالات در این زمینه کمک بگیرید.

اگر کسب و کار شما در TikTok سودآور نیست؛ شاید اطلاعات کافی را در اختیار فالوررهای خود قرار نداده‌اید.

برای جلوگیری از دست دادن مشتریان بالقوه می‌توانید از نکات زیر کمک بگیرید:

به آنها بگویید از کجا می‌توانند محصول را تهیه کنند. می‌توانید پس از صحبت در مورد محصول یا در ارائهٔ توضیحات در یک ویدیو در مورد آن بگویید.

اطمینان حاصل کنید که کاربران به راحتی به صفحه محصول دسترسی دارند. بهترین گزینه این است که لینک آن را در بیو خود قرار دهید.

روش ثبت سفارش و پرداخت را آسان کنید. لینک‌هایی را به کاتالوگ‌های خود در آن اضافه کنید.

سپس، کاربران می‌توانند به سرعت هر یک از محصولاتی را پیدا کنند. دکمه‌ها را به برنامه‌های پیام رسانی و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود اضافه کنید، دکمه‌هایی برای ثبت سفارش و پرداخت قرار دهید. سپس، کاربران می‌توانند راحت‌ترین راه را برای خرید انتخاب کنند. فراموش نکنید که لینک را در بیو خود اضافه کنید.

 

چگونه حساب تیک تاک خود را حذف کنیم؟

اگر از تصمیم خود مطمئن هستید از روش زیر برای حذف دائمی حساب تیک تاک خود استفاده کنید:

قبل از حذف حساب، اطلاعات خود را دانلود کنید

اگر می‌خواهید اطلاعات و محتوای پروفایل خود را ذخیره کنید، می‌توانید آنها را دانلود کنید. اگر به آن نیاز ندارید، به بخش بعدی بروید.

می‌توانید فایل اطلاعات خود را برای دانلود درخواست دهید. اطلاعات تماس شما، لیست محتوای مشاهده شده و لایک شده، نظرات و تنظیمات ذخیره خواهد داشت. همچنین لینک‌هایی به ویدیوهای منتشر شده شما ارائه می‌شود. می‌توانید از آنها برای دانلود محتوایی که ارسال کرده اید استفاده کنید.

پیش‌نویس‌های شما در این فایل وجود نخواهد داشت.

اگر به آنها نیاز دارید، باید آنها را قبل از درخواست فایل ارسال کنید.

اگر نمی‌خواهید کاربران پیش‌نویس‌های منتشر شده را ببینند، باید قابلیت مشاهده  را هنگام پست کردن محدود کنید.

شما می‌توانید این کار را در تنظیمات “Who can watch this video” انجام دهید، باید “Only me” را در آن قسمت انتخاب کنید.

 

در اینجا نحوه درخواست فایل با اطلاعات و محتوا ذکر شده است:

روی سه خط ضربه بزنید.

به حریم خصوصی/ Privacy بروید.

دانلود/ Download داده‌های خود را انتخاب کنید.

روی درخواست داده/ Request ضربه بزنید.

فایل در تب Download data ظاهر می‌شود. از لحظه نمایش در برگه به ​​مدت ۴ روز در دسترس است.

توجه داشته باشید، وقتی حساب کاربری شما غیرفعال است، نمی‌توانید این فایل را دانلود کنید. به همین دلیل فقط پس از دانلود به بخش بعدی بروید.

 

نحوه حذف حساب در TikTokاز طریق تنظیمات

می‌توانید حساب کاربری خود را در تنظیمات حذف کنید. دستورالعمل‌ها را دنبال کنید:

حذف حساب تیک تاک حذف حساب تیک تاک حذف حساب تیک تاک

روی سه خط ضربه بزنید.

به مدیریت حساب/ Manage account بروید.

حذف حساب/ Delete account را انتخاب کنید.

روی Skip ضربه بزنید.

روی دایره ضربه بزنید.

Continue را انتخاب کنید.

برای تأیید روی دکمه ضربه بزنید.

روی Delete account ضربه بزنید.

روی Delete ضربه بزنید.

حذف حساب تیک تاک

سوالات متداول در مورد حذف اکانت تیک تاک

آیا می‌توانم حساب کاربری خود را از طریق رایانه حذف کنم؟

بله، می‌توانید. ابتدا باید تیک تاک را در سیستم خود باز کنید. مراحل ۱، ۲ را در دستورالعمل‌های مربوط به PC یا Mac دنبال کنید. پس از آن، باید دستورالعمل‌هایی را که در این مقاله توضیح دادیم را اجرا نمایید.

 

آیا می‌توانم بدون ورود به سیستم، رمز عبور، تلفن یا ایمیل اکانت خود را حذف کنم؟

برای حذف اکانت خود در تیک تاک باید وارد حساب خود شوید. اگر با ایمیل یا تلفن خود ثبت نام کرده اید، باید این اطلاعات یا نام کاربری خود را وارد کنید. همچنین باید رمز عبور خود را وارد کنید. اگر رمز عبور را به خاطر نمی‌آورید، می‌توانید آن را بازیابی کنید.

 

آیا می‌توانم قبل از ۳۰ روز حساب خود را حذف کنم؟

خیر، شما نمی‌توانید.

نگران نباشید، وقتی حساب شما غیرفعال است، هیچ کس نمی‌تواند پروفایل شما یا محتوای آن را ببیند. ظرف ۳۰ روز حساب به طور خودکار حذف می‌شود، هیچ اقدام دیگری از سوی شما لازم نیست.

 

حرف آخر

ما حذف حساب تیک تاک را توصیه نمی‌کنیم. دلیل هرچه که است؛ همیشه راه حل‌های بهتری وجود دارد.

مثلاً برای افزایش حریم خصوصی دسترسی به نمایه و محتوای خود را برای سایر کاربران محدود کنید.

برای زمانی که در این شبکه‌ها هستید محدودیت‌هایی تعیین کنید.

از راهنماها برای جذب فالوور و تبلیغ برند خود استفاده کنید.

اگر هنوز مطمئن هستید که می‌خواهید برای همیشه تیک تاک را ترک کنید، اطلاعات خود را دانلود کنید. با زدن دکمه حذف، حساب شما به مدت ۳۰ روز غیرفعال می‌شود و پس از این مدت برای همیشه حذف خواهد شد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.