با نصب مجدد یک اپلیکیشن در اندروید یا iOS چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

0 83

با حذف و نصب مجدد یک اپلیکیشن در اندروید یا iOS چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا داده‌های خود را از دست می‌دهیم؟ آیا اکانت ما حذف خواهد شد؟ تمام سوالات شما را در این مقاله جواب خواهید داد.

 

منظور از نصب مجدد یک اپلیکیشن چیست؟

به گزارش ایستاتگ و به نقل از  techwiser، نصب مجدد یک اپلیکیشن به معنای حذف اپلیکیشن از گوشی و سپس نصب مجدد آن است.

حذف برنامه به معنای حذف کامل برنامه از گوشی است.

بنابراین اگر می‌خواهید از برنامه دوباره استفاده کنید، باید آن برنامه را روی گوشی خود نصب نمایید.

در آیفون، می‌توانید به‌جای حذف کامل برنامه، آن را آفلود کنید. آفلود برنامه فقط فضای ذخیره سازی استفاده شده توسط برنامه را حذف می‌کند؛ اما داده‌های برنامه را نگه می‌دارد.

بنابراین، هنگام نصب مجدد برنامه، همچنان می‌توانید به داده‌های برنامه دسترسی داشته باشید.

 

با نصب مجدد یک اپلیکیشن چه اتفاقی می‌افتد؟

داده‌ها مهم‌ترین چیزی است که ممکن است هنگام نصب مجدد یک برنامه باید نگران آن باشید.

قوانین در مورد داده‌ها از اپلیکیشنی به اپلیکیشن دیگر متفاوت است.

برای برخی از اپلیکیشن‌های اندروید، داده‌ها به طور کامل از گوشی حذف می‌شوند. با این حال، در اپلیکیشن‌های دیگر ممکن است بتوانید هنگام نصب مجدد برنامه، از داده‌ها استفاده نمایید.

برعکس، هنگام نصب مجدد یک اپلیکیشن در آیفون، نمی‌توانید از داده‌ها استفاده مجدد کنید.

داده‌های برنامه به داده‌های ذخیره شده به صورت محلی در گوشی شما اشاره دارد.

این به معنای پروفایل‌های شبکه‌های اجتماعی، پست‌ها یا پیام‌های شما نیست.

چنین مواردی حتی پس از نصب مجدد برنامه دست نخورده باقی می‌مانند؛ زیرا در سرورهای ارائه دهنده خدمات مخصوص به خود ذخیره می‌شوند.

در واقع هر داده ای که با یک حساب آنلاین همگام سازی می‌شود، با نصب مجدد برنامه از بین نمی‌رود.

 

تنظیمات اپلیکیشن

تنظیمات اپلیکیشن بازنشانی می‌شوند، یعنی با نصب مجدد برنامه، به پیش‌فرض بر می گیردد. پس از نصب مجدد اپلیکیشن باید دوباره تنظیمات را در آن تنظیم کنید.

 

جزئیات ورود به اپلیکیشن

نصب مجدد یک اپلیکیشن باعث می‌شود تا از حساب خود خارج شوید. پس از نصب مجدد اپلیکیشن، باید دوباره با نام کاربری و رمز عبور حساب خود وارد شوید.

 

اپلیکیشن‌های پولی

اگر یک اپلیکیشن پولی را مجدداً نصب کنید، نیازی به پرداخت مجدد ندارید.

یعنی می‌توانید از برنامه‌هایی که قبلاً در Play Store یا App Store خریداری کرده‌اید، بدون پرداخت دوباره استفاده کنید.

با این حال، باید از همان حساب کاربری برای دانلود و ورود به اپلیکیشن پولی استفاده کنید.

اگر  اپلیکیشن یک بار خرید بود، برای همیشه مالک اپلیکیشن هستید. اگر اپلیکیشن دارای اشتراک است، می‌توانید تا زمانی که اشتراک پرداخت کنید، ماهانه یا سالانه، از آن استفاده کنید.

 

ذخیره سازی

حذف یک برنامه، داده‌های برنامه، حافظه پنهان و داده‌های کاربر را حذف می‌کند. بنابراین، نصب مجدد برنامه مقداری فضای ذخیره سازی را در گوشی تان آزاد می‌کند.

 

اپلیکیش گالری

شما نمی‌توانید اپلیکیشن‌های گالری از پیش نصب شده مانند Google Photos یا Apple Photos را  حذف و دوباره نصب کنید. با این حال، اگر یک برنامه گالری شخص ثالث را روی گوشی نصب کرده اید، با نصب مجدد، عکس‌ها یا ویدیوها از گوشی شما حذف نمی‌شود.

 

فیس بوک و فیس بوک مسنجر

هنگامی که برنامه فیس بوک را دوباره نصب می‌کنید، باید مجدداً وارد حساب فیس بوک خود شوید. پروفایل فیسبوک، پست‌ها، پیام‌ها و … با نصب مجدد برنامه‌ها باقی  می‌مانند. با این حال، تغییرات در تنظیمات برنامه مانند اعلان‌ها، مجوزها و …، باید دوباره تنظیم شوند.

 

اینستاگرام

مانند فیس بوک، پس از نصب مجدد اپلیکیشن  اینستاگران، باید دوباره وارد حساب تان شوید. پروفایل اینستاگرام و داده‌های آن مانند فالوورها، پیام‌ها و … با نصب مجدد برنامه حذف نمی‌شوند. علاوه بر این، هر عکس یا ویدیویی که از اینستاگرام دانلود کرده‌اید؛ نیز حذف نخواهد شد.

 

واتس اپ

وقتی واتس‌اپ را مجدداً در اندروید نصب می‌کنید، می‌توانید چت‌های خود را از نسخه پشتیبان محلی یا از Google Drive بازیابی کنید، مشروط بر اینکه قبل از حذف، یک نسخه پشتیبان ایجاد کرده باشید.

در آیفون تنها وقتی نسخه پشتیبان را در iCloud ذخیره کرده باشید، می‌توانید چت‌ها را پس از نصب مجدد واتس‌اپ بازیابی نمایید. نصب مجدد واتس اپ گروه‌های واتس اپ را حذف نمی‌کند.

 

بازی‌ها

درست مانند اپلیکیشن‌ها، پس از نصب مجدد بازی، به شرطی که به Game Center یا هر حساب مرتبط با بازی وارد شده باشید، داده یا مراحل پیشرفت در بازی را از دست نمی‌دهید.

 

روش نصب مجدد اپلیکیشن‌ها در اندروید
  1. تنظیمات گوشی اندروید را باز کنید.
  2. به بخش Apps بروید و روی اپلیکیشنی که می‌خواهید حذف کنید ضربه بزنید.
  3. دکمه Uninstall را بزنید. اگر Android Stock دارید، از شما سوال می‌شود که آیا می‌خواهید داده‌های برنامه را حفظ کنید. اگر می‌خواهید داده‌های برنامه را حفظ کنید، کادر را علامت بزنید، در غیر این صورت، تأیید را انتخاب کنید.
  4. پس از حذف ، Play Store را در گوشی باز کنید. اپلیکیشنی که حذف کرده‌اید را پیدا کنید و دکمه Install را بزنید.

 

 

نصب مجدد اپلیکیشن در آیفون
  1. App Library را در آیفون باز کنید.
  2. نماد برنامه ای را که می‌خواهید حذف کنید، لمس کرده و نگه دارید. از منو Delete App را بزنید. در صفحه که نشان داده می‌شود تأیید بزنید.

نکته: به Settings > General > iPhone Storage بروید. برنامه ای را که می‌خواهید حذف کنید، را پیدا کنید. روی آن ضربه بزنید. سپس Delete app را فشار دهید.

  1. برای نصب مجدد اپلیکیشن ، App Store را در آیفون باز کنید. برنامه را جستجو کرده و روی نماد دانلود ضربه بزنید.

نکته: برای دانلود کردن یک اپلیکیشن، به Settings > General > iPhone Storage > [app] بروید.

روی برنامه Offload ضربه بزنید. برای نصب مجدد یک برنامه Offload ، روی نماد آن در گوشی خود ضربه بزنید.

 

پیدا کردن اپلیکیشن‌های حذف شده و نصب مجدد این اپلیکیشن‌ها

برای نصب مجدد اپلیکیشن‌های حذف شده در اندروید و iOS این مراحل را طی کنید:

  1. Play Store را روی گوشی باز کنید.
  2. روی نماد تصویر پروفایل تان ضربه بزنید و به مدیریت برنامه‌ها و دستگاه‌ها بروید.
  3. روی تب Manage ضربه بزنید. سپس روی Installed ضربه زده و گزینه Not installed را انتخاب کنید.
  4. لیست برنامه‌های حذف شده را می‌بینید. روی اپلیکیشنی که می‌خواهید نصب کنید ضربه زده و Install را بزنید.
اپلیکیشن‌های حذف شده را در iOS پیدا و مجدداً نصب کنید
  1. App Store را در آیفون باز کنید.
  2. روی نماد حساب کاربری تان در بالا ضربه بزنید و گزینه خریداری شده را انتخاب کنید.
  3. روی Not on this iPhone ضربه بزنید تا برنامه‌های حذف شده را مشاهده کنید. سپس روی دانلود در کنار برنامه‌ای که می‌خواهید دوباره نصب کنید ضربه بزنید.

 

اپلیکیشن‌های خود را به روز نگه دارید

نصب مجدد یک برنامه تنها یک روش برای رفع مشکل در برنامه است. علاوه بر این باید اپلیکیشن‌های خود را به روز نگه دارید تا دچار مشکل و نقص نشوند.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.