با بلاک کردن شماره در اندروید و آیفون چه اتفاقی می‌افتد؟

0 14,988

شما می‌توانید در صورت نیاز شماره‌ها را در اندروید و در آیفون مسدود و بلاک کنید. اما با مسدود کردن یک شماره چه اتفاقی می‌افتد و آیا طرف مقابل مطلع می‌شود؟

وقتی شماره‌ای را بلاک می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

به گزارش ایستاتگ و به نقل از  techwiser، وقتی شماره‌ای را بلاک می‌کنید، این کار بر تماس‌های تلفنی تأثیر می‌گذارد. وقتی شماره‌ای را در اندروید یا آیفون خود مسدود می‌کنید، تماس تلفنی از آن دریافت نمی‌کنید. یعنی تماس‌های شماره مورد نظر به صورت خودکار رد می‌شود.

در برخی از شبکه‌های تلفن، تماس‌ها به پست صوتی ارسال می‌شوند، با این حال، اعلان‌های پست صوتی نیز دریافت نخواهید کرد.

با این حال، مسدود کردن تماس تنها  از یک جهت موثر است. یعنی حتی اگر او را بلاک کرده باشید می‌توانید خودتان با وی تماس بگیرید.

تأثیر بعدی مسدود کردن شماره، بر روی بخش پیامک‌ها است. وقتی شماره‌ای را در اندروید یا آیفون مسدود می‌کنید، آن شماره نمی‌تواند یک پیام متنی معمولی (SMS یا MMS) برای گوشی تان ارسال کند.

پیام‌ها، مانند تماس‌ها، یک طرفه می‌شوند. یعنی شما می‌توانید به فرد مسدود شده پیام دهید، اما پاسخی از مخاطب دریافت نخواهید کرد.

 

چه برنامه‌های دیگر تحت تأثیر مسدود شدن شماره قرار می‌گیرند؟

مسدود کردن شماره از طریق تلفن، مخاطبین یا تنظیمات تنها بر تماس‌ها و پیام‌های معمولی در اندروید تأثیر می‌گذارد.

شماره مسدود شده همچنان می‌تواند در برنامه‌های دیگر مانند واتساپ، Facebook Messenger، Snapchat، اینستاگرام و غیره با شما تماس بگیرد. باید فرد را به‌طور جداگانه در این برنامه‌ها مسدود کنید.

با این حال، در iOS، همه چیز متفاوت است زیرا FaceTime و iMessage را نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

یعنی شماره مسدود شده نمی‌تواند از طریق FaceTime یا iMessage با شما راتباط داشته باشد.

علاوه بر این، اگر یک شناسه ایمیل با مخاطب مسدود شده لینک باشد، ایمیلی از مخاطب مسدود شده در برنامه Apple Email دریافت نمی‌کنید.

به غیر از FaceTime، iMessage و Email، هیچ اپلیکیشن دیگری در iOS تحت تأثیر بلاک بودن قرار نمی‌گیرد.

شما کماکان پیام‌ها و تماس‌ها را در اپلیکیشن‌های دیگر مانند واتس‌اپ، اینستاگرام و … از طرف فرد مسدود شده دریافت می‌کنید.

 

وقتی فرد بلاک شده با شما تماس می‌گیرد چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وقتی که یک مخاطب مسدود شده با شما تماس می‌گیرد، بر اساس شرکت مخابراتی تان سناریو های مختلفی رخ می‌دهد و فرد مسدود شده پیغام‌های مختلفی را می‌شنود.

به عنوان مثال، برخی ممکن است پیام‌های از پیش ضبط شده مانند شماره مشغول است، شماره در دسترس نیست و غیره دریافت کنند، برخی دیگر قبل از قطع خودکار تماس، صدای یک زنگ را می‌شنوند.

 

آیا شخص متوجه می‌شود که شما او را بلاک کرده اید؟

خیر. فرد هنگام تماس با شما پیام‌های از پیش ضبط شده را می‌شنوند و پیام‌های آنها به عنوان ارسال شده نشان داده می‌شود.

علاوه بر این به مخاطب اطلاع داده نمی‌شود یا پیامی مبنی بر مسدود کردن به وی ارسال نمی‌شود. با این حال، پس از چند تلاش، ممکن است حدس بزنند که چه اتفاقی رخ داده است.

 

آیا مسدود کردن یک شماره آن را از مخاطبین گوشی تان حذف می‌کند؟

خیر. مسدود کردن یک شماره، وی را از مخاطبین شما حذف نمی‌کند. اگر تصمیم به رفع مسدودی شماره را داشته باشید، همچنان در مخاطبین شما وجود دارد و می‌توانید این کار را انجام دهید.

 

بعد از رفع بلاکی یک شماره چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

پس از رفع بلاکی، مخاطب قابلیت‌های عادی تماس و پیام با شما را در دست می‌گیرد.

با این حال، پیام‌هایی را که هنگام مسدود شدن شماره ارسال کرده است، دریافت نخواهید کرد. به همین ترتیب، پس از رفع انسداد، نمی‌توانید جزئیات تاریخچه تماس را مشاهده کنید.

 

نحوه بلاک کردن شماره در اندروید

 

اپلیکیشن Phone را در گوشی اندروید باز کنید.

روی مخاطبی که می‌خواهید مسدود کنید ضربه بزنید. برای باز کردن مخاطب باید روی عکس آن ضربه بزنید.

روی آیکون سه نقطه ضربه بزنید و گزینه Block numbers را فشار دهید.

رفع انسداد شماره در گوشی اندروید

 

Phone را باز کنید.

روی نماد سه نقطه ضربه زده و تنظیمات را انتخاب کنید.

روی Block numbers ضربه بزنید. در اینجا لیست شماره‌های مسدود شده را مشاهده می‌کنید. روی نماد X در کنار نام مخاطب مورد نظرتان ضربه بزنید.

 

 

نحوه بلاک کردن شماره تماس در آیفون

برنامه Phone را در آیفون باز کنید.

مخاطبی را که می‌خواهید مسدود کنید انتخاب کنید. در صفحه اطلاعات تماس به پایین اسکرول کرده و روی Block this caller ضربه بزنید.

رفع بلاکی شماره در آیفون

تنظیمات Settings را در آیفون خود باز کنید.

به Phone > Blocked Contacts بروید.

تمام شماره‌های مسدود شده را مشاهده خواهید کرد. روی Edit ضربه بزنید و نماد (-) Remove را در کنار شماره ای که می‌خواهید از بلاک در بیاورید؛ ضربه بزنید.

 

امیدوارم به تمام سوالات شما در مورد اتفاقات بعد از بلاک کردن شماره در اندروید و آیفون پاسخ داده باشیم.

اگر نمی‌خواهید شخص را مسدود کنید، می‌توانید شماره را در آیفون و اندروید بی‌صدا و یا همان میوت کنید. اگر می‌خواهید فقط تماس‌های اسپم را مسدود کنید، می‌توانید این کار را با کمک ویژگی Silence callers panjohur در آیفون انجام دهید.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.